1% - köszönjük!

Nyilvánossá váltak az előző adózási év 1%-os felajánlásaiból befolyt összegek:

https://www.nav.gov.hu/nav/szja1_1/kimutatasok_elszamolasok/kozlemeny_2017_rendelkezo

A Radnóti Alapítványa ismét az első oktatási intézmény a felajánlott összeget tekintő sorrendben (az augusztus 28-i hivatalos állapot szerint a 95. a sok tízezer közt). A befolyt összeg 8 008 271 Ft, ami 1005 (!) adózótól érkezett. Az összeg is, a felajánlók száma is valamelyest nőtt az előző évhez képest, miként sok más alapítvány esetében. A megváltozott adóbevallás okozta tavalyi csökkenés visszafordulni látszik.

A befolyt összeggel az alapítvány, a korábbi évekhez hasonlóan, iskolán kívüli programokat támogat, segítséget nyújt a rászorulóknak, díjakkal – elismerésekkel ösztönöz, hozzájárul a magas színvonalú, 21. századi oktatás feltételeinek megteremtéséhez.

Minden ismerős és ismeretlen támogatónak: szülőnek, öregdiáknak, szimpatizánsnak hálásan köszönjük, hogy hozzájárul az 59 éves iskola, a 105 éves épület nevének öregbítéséhez, nemes céljaink eléréséhez.

ELÉRHETŐSÉGEK

1146 Budapest Cházár András u. 10.

RADNÓTI HÁLÓZAT

Várunk minden Öregdiákot, Támogatót, Szülőt, Tanulót és Barátot, aki segíteni szeretne a Radnóti színvonalának fenntartásában, vagy csak érdekli, hogy milyen események zajlanak nálunk.

© 2019 ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium. Minden jog fenntartva.

Keresés