JELENTKEZÉS A GIMNÁZIUMBA

A gimnáziumba való jelentkezés egyúttal a szóbeli vizsgára való jelentkezés is. 

A jelentkezéshez szükséges formanyomtatványokat a KIFIR adatlapkitöltő program használatával kell előállítani, melyet a www.oktatas.hu » Köznevelés » Középfokú felvételi eljárás » Aktuális beiskolázási időszak »„A középfokú felvételi – egyéni jelentkezők – a felvételi lapok előállítása” útvonalon vagy a következő linken érhetnek el. A programmal előállított, kinyomtatott és aláírt felvételi lapokat 2019. február 18-ig kell postázni. Egy-egy jelentkezési lapot kell eljuttatni minden gimnáziumba, ahová jelentkezik a felvételiző, valamint egy összesítő adatlapot a Felvételi Központba.

AZ ELTE RADNÓTI MIKLÓS GYAKORLÓISKOLÁBAN

A jelentkezési laphoz csatolni kell:

  • a központi írásbeli vizsga eredményéről szóló igazolólap másolatát;
  • a félévi értesítő másolatát;
  • egy saját címre megcímzett és felbélyegzett borítékot;
  • az iskolán kívüli eredményeket igazoló oklevelek másolatát, érmekről készült fotót.
    (Megyei, országos vagy nemzetközi szintű tanulmányi, művészeti és sport versenyeken elért eredményeket számítunk be a felvételi vizsgába.)

A szóbeli vizsga 2019. február 25-től március 2-ig lesz. A behívásról szóló információk, az időpontok lekérdezése 2019. február 21-től lesznek elérhetők a honlapon.

A jelentkezők közül a 120 legjobb írásbeli eredménnyel rendelkező diákot hívjuk meg szóbeli meghallgatásra. (Tavaly a behíváshoz legalább 84 pont, tavalyelőtt pedig legalább 72 pont kellett.)

A szóbeli felvételi vizsgára „A színes oldalam” című bemutatkozó anyagot, tolltartót, matematika és magyar füzeteket kell hozni.

ELÉRHETŐSÉGEK

1146 Budapest Cházár András u. 10.

RADNÓTI HÁLÓZAT

Várunk minden Öregdiákot, Támogatót, Szülőt, Tanulót és Barátot, aki segíteni szeretne a Radnóti színvonalának fenntartásában, vagy csak érdekli, hogy milyen események zajlanak nálunk.

© 2019 ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium. Minden jog fenntartva.

Keresés